NATURSTEN

Natursten

Natursten

Stenbänkskivor

Natursten

Stenbänkskivor

Harmonia Collection

Denna produktserie är inspirerad av de vackraste bergen och naturliga material som sandsten, argillit och marmor. Som namnet Harmonia ger uttryck för är detta ett material som kompletterar interiör design på ett harmoniskt sätt och kan lätt kombineras med andra inredningsdetaljer. Framkallar en känsla av samspel och stillhet. Produkten uppfyller kraven på högre hållfasthet, lägre ytabsorption och samma färgnyans tvärs genom hela produkten, men bibehåller likväl ett attraktivt naturligt utseende. Produktserien har ett brett sortiment av färgnyanser och en finkornig struktur som ger den en luxuös känsla.

Stenbänkskivor

Essential Collection

Produktserien Essential använder samma material som i produktserierna Kristal, Sand och Spegel med en rad färgnyanser från helt vit, lysande orange och till svart med synliga sandkorn. Produkterna i produktserien Kristal är tillverkade av det hårdaste mineralet – transparent eller mjölkig naturligt sorterad kvarts, som importeras från några av de mest framstående utvinningsplatserna. Varumärkena Gobi och Elegans tillverkas av sorterad kvartssand och kännetecknas av en mjuk ytstruktur. De sista två produkterna i produktserien Essential kommer att glädja alla älskare av färgad interiör. Utmärkande för dessa är en grövre ytstruktur med synliga glasfragment. Dessa material representerar en positiv sammansättning av två skenbara motsatser – skönhet och tålighet, design och funktionalitet.

Stenbänkskivor

Noble Collection

Att vilja göra nobla och unika lösningar är väldigt naturligt för alla människor, och därför låter vi oss hela tiden inspireras av naturen och utvecklar kontinuerligt vår Noble produktserie. I en produktserie, där naturens dynamik gifter sig med teknik från det 21:a århundradet, bildas mönster som liknar marmor, berikade med egenskaper som är typiska för teknisk sten. På så sätt bildas nya färgnyanser som grått eller brunt och med innovativa mönster som t ex 3D-effekter. Noble produktserie förhöjer och lyfter fram interiören och ger den en extra dimension. Denna produktserie erbjuder luxuösa färgnyanser av vit, beige och brun men även grå eller svart, blandade med eleganta linjer, som ger detta material ett unikt utseende.

Stenbänkskivor

Starlight Collection

Ett specifikt, icke-tradionellt utseende som gör det möjligt att kombinera en high-tech image med ett klassiskt material. Den kännetecknas av en högglansig yta med blänkande spegeleffekter. Typiskt för Starlight produktserie är en spegelstruktur som bidrar till att lysa upp interiören och framhäver inredningen. Detta attraktiva material har en mycket speciell design, som klarar den moderna tidens höga krav, men respekterar ändå naturens lagar. Starlights färgnyanser är mycket populära och används ofta vid projektering av köksbänk- eller badrumsskivor, klinker, trappor inomhus, men även till stora kommersiella projekt.