PVC FÖNSTER OCH DÖRRAR FRÅN POLEN

PVC fönster och dörrar är en alltmer populär lösning till villor och lägenheter. Om deras popularitet beslutar huvudsakligen kvalitet av material och utförande samt rimliga priser som tillfredsställer även de mest krävande kunderna.

PVC fönster och dörrar från Drutex betyder ett beprövat varumärke, en lång tradition och en flerårig användning. Enligt kundernas åsikt betraktas PVC fönster från Polen som en av de bästa produkterna i landet och utomlands. Detsamma gäller Drutex PVC dörrar.

Fördelar som bestämmer om PVC fönstrens och dörrarnas popularitet:

Motstånd mot förstörande väderförhållanden,
Motstånd mot mögel och insekter,
Hög hållbarhet,
De behöver ingen konservering,
De är obrännbara,
Relativt lågt pris,
Många färgmöjligheter: vita fönster har en flerårig garanti av permanent vitt.

Stor vikt och känslighet mot monteringskvalitet kan betraktas som en nackdel. Detta kan lösas med att anställa fackmän som ska utföra professionellt och korrekt montage.
Drutex PVC fönster:

– IGLO LIGHT – fönster med modern design som ger en stor mängd av ljus och har utmärkta parametrar inom följande områden: energibesparing, vattentäthet, motstånd mot vind och mot luftgenomsläpplighet,

– IGLO ENERGY – vinduer som karakteriserer av modern design och teknologi, och också hög energieffektivitet som garanterar låga värmekostnader,

– IGLO ENERGY CLASSIC – modern design, avancerad teknologi och hög energieffektivitet,

– IGLO 5 – de karakteriseras av bra värmeisolerings parametrar och attraktivt pris,

– IGLO 5 CLASSIC – e karakteriseras av bra värmeisolerings parametrar som gör det möjligt att begränsa värmeförlust i lägenhet.
Drutex PVC dörrar:

– IGLO 5 – en koppling av modern design och profilens rundade linjer,

– IGLO ENERGY – modern design och utmärkta värmeisoleringsparametrar.

PVC FÖNSTER OCH DÖRRAR FRÅN POLEN